Op de traditionele manier
Texas Style Brisket
Veelgestelde vragen
Voor de Texas Style Brisket heb je een brisket (runderborst punt) van ongeveer 6kg nodig, witte boterhammen, augurken of zure bommen, gele mosterd, zwarte peper en grof zeezout. Optioneel kun je je favoriete rub geschikt voor rund en zoetzure rode ui toevoegen.
Je hebt een plate setter (hitteschild), butcher paper, kernthermometer, rookchunks hickory, vleesmes, koelbox of thermobox, een handdoek nodig en optioneel een skillet pan.
De bereidingstijd voor de Texas Style Brisket is 8 tot 14 uur, waarvan 30 minuten voorbereiding.
Het Texas Style Brisket recept is geschikt voor 10 personen.
De moeilijkheidsgraad van het bereiden van de Texas Style Brisket is gemiddeld.



Traditioneel wordt brisket geserveerd met witte boterhammen (om het vet mee op te vangen) en plakken zure bom of zoetzure rode ui. Serveer er een heerlijk koud biertje bij en you’re good to go!